Maalivahti Antti Niemi otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun San Jose Sharks kukisti tiistaina Nashville Predatorsin vieraissa 3-1. Niemi selvisi iltapuhteestaan 19 torjunnalla. Kahdesti antautunut Nashvillen Pekka Rinne joutui taipumaan kiekon eteen 33 kertaa.

Niemi on päästänyt kahdessa viimeisessä ottelussaan yhteensä vain kaksi maalia. Rinne oli pitänyt edellisessä kamppailussa maalinsa puhtaana ja torjui nytkin hienosti, mutta ei ollut tyytyväinen iltapuhteeseensa päästettyään kaksi helppoa maalia taakseen.

San Jose meni 1-0 -johtoon avauserässä alivoimalla. Rinne torjui Martin Havlatin laukauksen, mutta antoi mehevän paluukiekon, jonka Logan Couture laittoi sisään.

Nashvillen tulokashyökkääjä Craig Smith tasoitti päätöserän jälkipuoliskolla, mutta San Josen Joe Pavelski vei vieraat lopulliseen johtoon vain 57 sekuntia myöhemmin. Pavelski sai kiekon maalin takana ja laittoi pelivälineen etukulmasta sisään.

– Olemme tehneet työtä parantaaksemme peliämme ja peli on parantumassa. Näyttää vievän kuitenkin vähän aikaa saada tuloksia. Voin puhua vain omasta puolestani ja olen pettynyt miten ilta päättyi päästettyäni sen (Pavelskin) maalin, Rinne sanoi Nashvillen verkkosivuilla.