Rauman Lukon kulunut viikko on ollut perin vaisu, sillä alla on kaksi tappiota KalPaa ja JYPiä vastaan maalierolla 2-9. Lukon peliä on varsinkin ylivoimalla häirinnyt Perttu Lindgrenin loukkaantuminen. Myös kapteeni Otto Honkaheimon poissaolo on näkynyt puolustuspäässä.

Lukon uusi komeetta Juhani Jasu kuitenkin muistuttaa, ettei homman pitäisi olla muutamasta miehestä kiinni.

– Tottakai Perttu on iso pelaaja ja tärkeä pala joukkuetta varsinkin yv:llä. Tänään se ehkä näkyi hieman. Ei sota kuitenkaan muutamaa miestä kaipaa. Jokaisen on nyt katsottava peiliin. Se on ihan sama kuka on pois, pitäisi pystyä parempaan, Jasu kommentoi SuomiKiekko.com-sivustolle tappiollisen JYP-ottelun jälkeen.

Jasu on äitynyt huippuiskuun tällä kaudella. 11 ottelussa on syntynyt tehot 4+3=7, joka oikeuttaa Lukon sisäisessä pistepörssissä kakkostilaan. Entinen nelosketjun työmyyrä on siis noussut aimoharppauksen ylöspäin urallaan.

– Tottakai joka ilta yritän kaikkeni ja varsinkin hyökkäypeliä pitää vielä parantaa. Pari vuotta meni puolustavassa roolissa kolmos- ja nelosketjuissa. Nyt on vähän joutunut miettimään enemmän ja tekemään ajatushommia, Jasu sanoi.