Kari Lehtonen jatkoi huippuesityksiään Dallas Starsin tolppien välissä maanantaina. Lehtonen torjui 40 laukausta, kun Dallas kukisti Phoenix Coyotesin kotihallissaan rangaistuslaukauskilpailun päätteksi 2-1. Suomalaisvahti on valittu kamppailun ykköstähdeksi kauden molemmissa otteluissaan.

Lehtonen on pysäyttänyt kauden kahdessa ottelussaan 77 laukausta mahtavalla torjuntaprosentilla 97,5. Stars-luotsi Glen Gulutzan kiitteli maalivahtinsa esitystä, mutta varoitteli, että häntä ei voi jatkuvasti jättää kiekkosateeseen.

– Hänen takiaan saimme tänään kaksi pistettä. Tämä meno ei kuitenkaan voi jatkua joka ilta, koska se ei tule toimimaan, Gulutzan sanoi Dallasin verkkosivuilla.

– Alivoimamme toimi hyvin ja Kari oli todella hyvä, mutta pelimme muut osa-alueet vaativat parannusta. Ylivoimapelimme oli hirvittävää. Sitä pitää katsoa uudestaan. Meidän pitää katsoa uudestaan myös työmoraaliamme ylivoimalla, sillä emme voittaneet taisteluja lainkaan, Gultzan jatkoi.