Nashville Predators lähetti maanantaina puolustajalupaus Ryan Ellisin AHL:n Milwaukee Admiralsiin. 20-vuotiaan Ellisin farmikomennus tietää sitä, että Teemu Laakso on yhä lähempänä paikkaa Predatorsin NHL-ryhmässä.

Nashvillen NHL-miehistössä on nyt kahdeksan puolustajaa, joiden joukossa on loukkaantunut Francis Bouillon. Aivotärähdyksestä kärsivä Bouillon ei ole pelannut tammikuun jälkeen. Hän on käynyt jo jäällä, mutta yhdysvaltalaispakin paluusta tositoimeen ei ole vielä tietoa.

Nashvillen päävalmentaja Barry Trotz kertoi jo aikaisemmin, että hänen neljä kärkipakkiaan ovat Shea Weber, Ryan Suter, Jonathon Blum ja Kevin Klein. Laakso taistelee kahdesta muusta paikasta Mattias Ekholmin ja Jack Hillenin kanssa.

Laakso aloittaa neljättä kauttaan rapakon takana. Ex-HIFK-pakilla on tilillään kahdeksan NHL-ottelua.