Kouvolan KooKoo nousi yksinään Mestiksen sarjakärkeen perjantaina, kun joukkue kellisti kotihallissaan Kiekko-Laserin jatkoajan jälkeen maalein 3-2. KooKoon maaleista vastasivat Eemeli Koskelainen, Mikko Liukkonen ja Iivo Hokkanen. Oululaisten maalit merkittiin puolestaan Toni Körkön ja Janne Nivan nimiin.

JYP Akatemia puolestaan nousi Mestiksessä neljänneksi, kun se voitti perjantaina Oula Palveen ja Mika Roineen maaleilla LeKin 2-1. LeKi ainokaisen iski Tomi Peltonen.

Heinolan Peliitat puolestaan jatko sarjajumbo SaPKon alavireistä kautta. Savonlinnalaiset hävisivät kotihallissaan maalein 2-4. Janne Ritamäki oli vieraiden tehokkain kahdella osumallaan. Maalin makuun pääsivät myös Anton Kokkonen ja Martin Ekström. SaPKolta onnistuivat Lasse Lappalainen ja Ville Eskelinen.

Illan neljännessä taistossa sarjan peräpään Kiekko-Vantaa murskasi TUTO Hockeyn peräti maalein 9-2. Jesse Juntheikki, Saku Salmela ja Henrik Koivisto onnistuiva vantaalaisille kahteen kertaan.

Mestis perjantaina:

JYP Akatemia – LeKi 2-1
SaPKo – Peliitat 2-4
K-Vantaa – TUTO Hockey 9-2
KooKoo – K-Laser 3-2 ja.