Karalahti paljasti uran jälkeiset suunnitelmat

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Dinamo Minskin suomalaispuolustaja Jere Karalahti on kokenut paljon jääkiekon parissa.

Itse asiassa sen verran paljon, että Jere haluaisi uran jälkeen jakaa tietojaan muille. Tiedä vaikka Karalahti nähtäisiin tulevaisuudessa valmennushommissa.

– Olen kyllä miettinyt ja tullut siihen ajatukseen, että minun täytyy jatkaa jääkiekon parissa. Olen saanut todella paljon kokemusta, jota voin jakaa, Karalahti paljastaa Goals.by-sivustolla.

– Olen pelannut monissa maissa, monissa liigoissa, olen nähnyt erilaisia ​​valmennussysteemeitä, pelijärjestelmiä, olen työskennellyt monien asiantuntijoiden kanssa ja pelannut erilaisten jääkiekkoilijoiden kanssa – minulla on jotain mitä kertoa ja opettaa.

//

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille