Hannes Hyvönen oli Färjestadin suuri sankari, kun joukkue peittosi Ruotsin Elitserienissä jatkoajalla Frölundan maalein 3-2. Hyvönen maalasi kertaalleen varsinaisella peliajalla ja iski myös jatkoajan viimeisellä minuutilla Färjestadin voittomaalin. Toni Koivisto onnistui puolestaan kertaalleen Frölundan paidassa.

Timrån Timo Pärssinen merkkautti yhden syöttöpisteen 2-5-tappioon päättyneessä ottelussa Modoa vastaan.

Myös Luulajan Joonas Vihko saalisti yhden syöttöpisteen, kun Luulaja peittosi kotihallissaan Fredrik Norrenan Linköpingin maalein 3-2. Luulajan Ville Viitaluoma ja Topi Jaakola jäivät ilman tehomerkintöjä.

Yksi syöttöpiste merkittiin myös Skellefteån Hannu Pikkaraiselle 4-2-voittoon päättyneessä ottelussa Djurgårdenia vastaan. Skellefteån nuori suomalaishyökkääjä Joel Mustonen jäi nelosketjussa ilman tehopisteitä.

HV71:n suomalaiset olivat ilmiliekeissä, kun joukkue löi maali-iloittelun jälkeen voittomaalikisassa Tukholman AIK:n 8-7. Jesse Joensuu oli pisteahnein tehoin 2+2. Jukka Voutilainen merkkautti syöttöpisteen varsinaisella peliajalla ja teki ratkaisevan rankkarin. Mikko Luoma merkkautti yhden syöttöpisteen.

Elitserien tiistaina:

AIK – HV71 7-8 vl.
Frölunda – Färjestad 2-3 ja.
Timrå – Modo 2-5
Luulaja – Linköping 3-2
Skellefteå – Djurgården 4-2