Varjojen mailla vaeltanut ja jopa vilttiketjuun välillä komennettu HIFK-hyökkääjä Kim Hirschovits odottaa innolla torstai-illan Stadin derbyä Jokereita vastaan. Hirso odottaa kovaa ja fyysistä peliä.

Mies myöntää, että paikallistaiston kynnyksellä tunnelma on jännittynyt.

– Aamujäillä oli hyvä vauhti ja hyvä meininki, mutta ehkä vähän jännittynyt tunnelma. Hyvät ja odottavat fiilikset illan Jokeri-matsiin. Tulee varmaan tosi kova taistelu ja fyysinen peli, Hirschovits kommentoi HIFK:n verkkosivuilla.

– Jokerit on ollut hyvässä iskussa ja varmaan yks kovimpia pelejä tiedossa illalla. Mun mielestä me ollaan hyvin valmistauduttu tänään tähän peliin ja ollaan kyllä valmiita iskemään kun kiekko tippuu, Hirso jatkaa.

Hirschovits pelaa Jokereita vastaan samassa ketjussa Ville Peltosen ja Eero Somervuoren kanssa.