HIFK koki SM-liigassa jo kolmannen perättäisen tappionsa hävittyään täydessä Porin Isonmäen jäähallissa Ässille 3-2. HIFK oli johtanut ottelua 2-0, mutta Ässät kiri voittoon vahvan kolmannen erän peliesityksellään.

Tasainen ensimmäinen erä jäi maalittomaksi. Toisessa erässä Ässät loi lukuisia maalipaikkoja, mutta HIFK teki kaksi maalia. Eero Somervuori paukutti avausmaalin ja toisen osuman teki Mikael Granlund velipojansa Markuksen syötöstä.

Kolmannessa erässä Ässät jyräsi ja pian tilanne oli 2-2 Stephen Dixonin ja Tomas Zaborskyn maalattua. Ottelu näytti jo etenevän jatkoajalle, mutta HIFK ei lopulta saanut pistettäkään mukaansa. Zaborsky niittasi voittomaalin Joel Armian syötöstä 13 sekuntia ennen loppua.

Ässät – HIFK 3-2 (0-0,0-2,3-2)

31.30 0-1 Eero Somervuori (Markus Kankaanperä, Mikko Kousa)
39.45 0-2 Mikael Granlund (Markus Granlund, Mikko Kousa) tv
44.09 1-2 Stephen Dixon (Radek Smolenak, Kristian Kudroc) yv
47.01 2-2 Tomas Zaborsky (Kristian Kudroc)
59.47 3-2 Tomas Zaborsky (Joel Armia, Aki Uusikartano)

Ässät: Antti Raanta 10+3+12=25
HIFK: Juuso Riksman 10+14+17=41