KHL:n perjantain kierroksella ei ollut suomalaismaalivahtien päivä, kun kaikki tositoimissa nähdyt suomalaismaalivahdit hävisivät ottelunsa.

Teemu Lassila oli Metallurg Novokuznetskin maalilla 2-3 -rankkaritappiossa Moskovan Spartakille ja Pekka Tuokkola torjui Nizhny-Novgorodin Torpedon maalilla 1-3 -tappiossa Hanty-Mansiuskin Jugralle. AK Bars Kazanin Petri Vehanen antautui neljä kertaa 1-4 -tappiossa slovakkijoukkue HC Lev Popradille, eikä Niko Kapasen maali joukkuetta lohduttanut.

Hannu Jortikan valmentamalla Amur Habarovskilla kulkee hyvin. Joukkue voitti sikailijaryhmänä tunnetun Vitjaz Tshehovin 5-2 ja jatkaa itäisessä konferenssissa toisena. Edellä on ainoastaan toinen yllättäjäjoukkue Tsheljabinskin Traktor, joka kukisti Moskovassa OHK Dynamon 2-0. Jortikan Habarovsk on KHL:n kuumin ryhmä, sillä kahdeksasta viime pelistä se on voittanut peräti seitsemän.

Moskovan Atlant Mystitshi voitti Barys Astanan 2-0. Mestarisuosikkien kohtaamisessa Ufassa SKA Pietari vei voiton Salavat Julajevista 4-2. Novosibirskissä kotijoukkue Sibirin Jori Lehterä sai syöttöpisteen 3-1 -voitossa Severstal Tsherepovetsista.

//