Tappara jatkoi nousujohteisia otteitaan voittamalla perjantain kotiottelussaan JYPin 3-2. Tapparan valmentajalle Risto Dufvalle tulos oli todellakin mieluinen. JYP oli syyskuussa antanut hänelle potkut vain kahden ottelun jälkeen.

Tappara hallitsi ensimmäistä erää ja siirtyi johtoon Jerry Ahtolan maalilla. Toisen erän alussa Tomi Pekkala teki Tapparalle toisen maalin, mutta sitten JYP sai pelistä otteen. Ansaittu kavennusmaali nähtiin kolmannen erän alussa, kun Jani Tuppurainen yllätti Jani Niemisen. Tapparan voittomaalin teki 20-vuotias lupaus Joonas Liimatainen ylivoimalla. Ossi Louhivaaran ylivoimalla ohjaama kavennus ei riittänyt JYPille.

Kolme IS-tähteä sai Tapparan Jussi Makkonen, kaksi tähteä Tuppurainen ja yhden tähden Jani Nieminen.

Tappara – JYP 3-2 (1-0,1-0,1-2)

16.06 1-0 Jerry Ahtola (Kim Strömberg, Alexander Barkov)
23.04 2-0 Tomi Pekkala (Jussi Makkonen)
41.07 2-1 Jani Tuppurainen (Harri Pesonen, Harri Ilvonen)
50.44 3-1 Joonas Liimatainen (Pekka Saravo, Tomi Pekkala) yv
53.16 3-2 Ossi Louhivaara (Sami Vatanen, Juha-Pekka Hytönen) yv

Tappara: Jani Nieminen 5+15+13=33
JYP: Riku Helenius 7+5+5=17