Jääkiekon SM-liigassa pelaava Espoo Blues hioo ottelutapahtumaa ja siihen liittyviä palveluita värväämällä kiekkoyleisön joukosta 20 katsomoagenttia, joiden tehtävänä on raportoida kokemuksistaan seuran toimistolle.

Saitko oluesi kylmänä ja hodarisi lämpimänä, vai menikö se toisin päin? Katsomoagentit seuraavat Bluesin loppuvuoden kotiottelut maksutta ja testaavat Barona Areenan ravintolapalveluita ”mystery shopping” -hengessä. Agenttihaku on käynnissä Bluesin kotisivujen kautta ja jatkuu 7. lokakuuta asti.

– Kehitämme ottelutapahtumaa jatkuvasti, ja siinä työssä kaikenlainen palaute on tärkeää. Haluamme ryhmän, joka edustaa espoolaista kiekkoyleisöä laidasta laitaan. Valitsemme erilaisia ihmisiä, joten kaikkien halukkaiden kannattaa hakea, kertoo Bluesin toimitusjohtaja Jussi Salonoja.

Syksyn edetessä Barona Areena uudistuu vähitellen, sillä Blues on ottamassa hallin ravintolapalvelut ulkopuoliselta palveluntarjoajalta omalle vastuulleen. Ratkaisuun päädyttiin asiakaspalautteen perusteella.

– Urheilutapahtuma on haastava ympäristö, kun iso määrä asiakkaita on palveltava lyhyen ajan sisällä. Mielestäni tässä asiassa ei ole Suomessa onnistuttu. Lähdemme kehittämään palveluita innolla ja haluamme, että yleisön ääni kuuluu, Salonoja kertoo.