Bluesin valmentaja Mikko Saarinen odottaa illan JYP-väännöstä piinkovaa kamppailupeliä. Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti tällä kaudella, joten toisen pelityyli alkaa olemaan varsin tuttu.

– Ei ole mitään syytä uskoa, että uusi valmennusjohto olisi muuttamassa JYP:in perusarvoja suuntaan tai toiseen. 5-5 -pelissä sävelet ovat selvät. Se on irtokiekko- ja kamppailupeliä, jossa pitää laittaa itsensä likoon. Jos voitat ne tilanteet, pääset pelin päälle, Saarinen summaa Bluesin verkkosivuilla.

Bluesin omat vahvuudet löytyy Saarisen mukaan koko viisikon aktiivisesta pelistä.

– Me pidetään kiekkoa, puolustetaan hyvin ja hyökätään viidellä miehellä. Maalit eivät tule mailaa puristamalla, vaan tietyn rentouden kautta. Toisaalta peli kulminoituu aina maalin eteen, ja siellä vaaditaan kiekottomilta härskimpää otetta, Saarinen jatkaa.