Metallurg Magnitogorsk ylsi jatkoajalla voittoon kotiottelussaan Jugraa vastaan. Magnitogorsk voitti peittosi maalein 4-3 ja joukkueen suomalaiset Juhamatti Aaltonen ja Lasse Kukkonen onnistuivat maalinteossa.

Myös Sibirin Jonas Enlund teki yhden maalin, kun suomalaisen joukkue hävisi vieraskentällä Barys Astanalle osumin 2-3.

Karri Rämö puolestaan torjui voiton Omskille lauantain KHL-kierroksella, kun Novokuznetsk kaatui maalein 4-2. Mikko Lehtosen ja Pasi Puistolan Serverstal hävisi puolestaan TsSKA Moskovalle maalein 2-3.

Hannu Jortikan Amur palasi voittojen tielle, kun se peittosi Avtomobilistin maalein 5-4 vieraskentällä. Pekka Rautakallion luotsaama Dynamo Riika sen sijaan hävisi voittomaalikisassa Niznekamskille 4-5.

KHL-liiga lauantaina:

Omsk – Novokuznetsk 4-2
Barys Astana – Sibir Novosibirsk 3-2
TsSKA Moskova – Severstal Tsherepovets 3-2 ja
Jekaterinburg Avtomobilist – Amur Habarovsk 4-5
Metallurg Magnitogorsk- Jugra 4-3 ja.
Neftehimik Niznekamsk – Dynamo Riika 5-4 vl.