Kai Suikkasen valmentama Lahden Pelicans on kovassa vireessä. Keskiviikkona joukkue nousi tasapisteisiin kärkijoukkueiden Jokereiden, KalPan ja Kärppien kanssa voitettuaan Hämeenlinnassa HPK:n 4-1. Pelicans nousi tappioasemasta selvään voittoon ja esitti toisessa ja kolmannessa erässä erinomaista puolustuspeliä, jolla HPK:n hyökkäyspeli kohmettui.

Pelicans hallitsi jo ensimmäistä erää, mutta Niko Nieminen maalasi HPK:n kuitenkin johtoon. Pelicans hukkasi kahden miehen ylivoimansa, mutta Janne Tavi tasoitti ennen taukoa 1-1:een joukkueiden pelatessa tasakentällisin.

Toisessa erässä Pelicansin Justin Hodgman teki kaksi maalia minuutin sisällä, eikä HPK enää noussut. Päätöserässä Pelicansin Ryan Lasch osui vielä tyhjiin.

Kolme IS-tähteä sai Tavi, kaksi tähteä Pelicansin Pekka Jormakka ja yhden tähden Hodgman. HPK on avannut kautensa hyvin epätasaisesti ja tehottomasti. Se on pystynyt viimeistelemään alle kaksi maalia ottelua kohden.

HPK – Pelicans 1-4 (1-1,0-2,0-1)

13.02 1-0 Niko Nieminen (Janne Kolehmainen, Jukka Laamanen)
17.48 1-1 Janne Tavi (Jarkko Immonen, Sami Blomqvist)
29.19 1-2 Justin Hodgman (Pekka Jormakka, Jan Latvala)
30.14 1-3 Justin Hodgman
58.36 1-4 Ryan Lasch (Tero Koskiranta) tm

Maalivahdit
HPK: Mikko Tolvanen 13+12+6=31
Pelicans: Niko Hovinen 9+3+8=20

Yleisöä 2979

//