Jukka Voutilainen nousi HV71:n sankariksi Ruotsin Elitserienissä lauantaina, kun joukkue löi voittomaalikisan jälkeen Luulajan maalein 3-2. Voutilainen viimeisteli ratkaisevan rankkarin ja antoi myös syötön Kamil Pirosin 2-2-tasoitukseen kolmannessa erässä.

HV71:n paidassa suomalaisista pelasi myös Jesse Joensuu. Luulajan kanssa tappion kokivat puolestaan Topi Jaakola, Ville Viitaluoma ja Joonas Vihko.

Ilkka Pikkarainen onnistui niin ikään maalinteossa, kun miehen edustama Timrå taipui Djurgårdenille maalein 4-5. Pikkarainen laukoi joukkueensa 4-2-osuman. Timo Pärssinen ei puolestaan saalistanut tehopisteitä.

Joonas Lehtivuoren Modo puolestaan kaatoi Fredrik Norrenan Linköpingin osumin 3-2. Lehtivuori ei saalistanut tehopisteitä. Norrena torjui tappiopelissä 32 kiekkoa.

Hannu Pikkaraisen Skellefteå haki maukkaan vierasvoiton sarjanousija Växjöstä maalein 4-1. Sekä Pikkarainen että Växjön Ilkka Heikkinen jäivät tehopisteittä ottelussa.

Tukholman AIK ja Frölunda puolestaan nysväsivät täydet kolme erää ja jatkoajan vielä päälle ilman maaleja. Voittomaalikisan kautta voittajaksi kruunattiin AIK, jonka ratkaisijaksi leivottiin Robert Rosen. Frölunda paidassa suomalaisista pelasivat Mika Pyörälä ja Toni Koivisto. Frölunda jatkaa tappiostaa huolimatta Elitserienin piikkipaikalla.

Illan kuudennessa otteluissa Brynäs löi Färjestadin 4-1.

Elitserien lauantaina:

Modo – Linköping 3-2
Timrå – Djurgården 4-5
HV71 – Luulaja 3-2 rl.
Färjestad – Brynäs 1-4
AIK – Frölunda 1-0 vl.
Växjö – Skellefteå 1-4