Pelicans teki hurjan nousun Jokereita vastaan SM-liigan kamppailussa launtai-iltana. Jokerit karkasi ottelun avauserässä jo 3-0-johtoon, mutta Pelicans kiri rinnalle päätöserässä ja voitti ottelun lopulta 4-3 voittomaalikilpailun päätteeksi.

Viime kauden maalikuningas Janne Lahti avasi vieraiden maalihanat ajassa 7.33. Jani Rita ohjasi Jokereiden 2-0-osuman maalin edestä, ja tanskalaspelaaja Nichlas Hardt sörkki johtolukemat jo 3-0:aan ajassa 12.21.

Justin Hodgman aloitti Pelicansin hurjan kirin kolmannen erän alussa lauottuaan lahtelaisten avausmaalin. Erän lopussa Pelicansin kova yritys palkittiin, kun Jyri Marttinen ja Kari Sihvonen tasoittivat lukemat vajaan minuutin sisällä syntyneillä osumillaan.

Jatkoaika ei tuonut ratkaisua, joten joukkueet selvittivät paremmuutensa voittomaalikilpailussa. Pelicans vei liigakauden ensimmäisen rankkarikisan Pekka Jormakan maalilla.

Pelicans – Jokerit 4-3 vl. (0-3, 0-0, 3-0, 0-0)

7.33 0-1 Janne Lahti
10.53 0-2 Jani Rita (Markus Nordlund, Jeremy Dehner)
12.21 0-3 Nichlas Hardt (Ben Eaves, Markus Nordlund) yv
42.04 1-3 Justin Hodgman (Ryan Lasch, Kari Sihvonen)
56.39 2-3 Jyri Marttinen (Pekka Jormakka) im
57.34 3-3 Kari Sihvonen (Aaron Brocklehurst, Ryan Lasch)
65.00 4-3 Pekka Jormakka vl-maali