Riian Dynamon päävalmentaja Pekka Rautakallio saavutti ensimmäisen KHL-voittonsa, kun Moskovan TsSKA nujertui 5-3 maanantaina.

Ottelussa nähtiin myös suomalaistehoja, sillä Dynamon Niclas Lucenius syötti Ainars Podzinshin 3-1-maalin avauserän lopulla. Alla oli kaksi tappiota, joten Rautakallio oli syystäkin tyytyväinen debyyttivoittoonsa.

– Suoraan sanottuna meillä oli tänään hieman onnea, toisin kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä. Mutta tärkeintä oli, että voitimme, joskin onnen avulla. Toisessa erässä meillä oli vaikeata, mutta onnistuimme hyödyntämään vastustajan virheen ja tekemään neljännen maalin, Rautakallio sanoo sports.ru-sivustolle.

– Jokainen uusi peli auttaa minua oppimaan lisää joukkueesta. Meillä on vielä paljon parannettavaa. Olen erittäin iloinen, että onnistuimme voittamaan.

//