Suomalaispelaajat Jori Lehterä ja Jonas Enlund onnistuivat maalinteossa, kun heidän seuransa Sibir Novosibirsk voitti keskiviikon kotiottelussaan mestaruutta puolustavan Salavat Julajev Ufan rankkarikisan päätteeksi 5-4. Lehterä ja Enlund myös syöttivät toistensa maalit.

Lehterän 3-4 kavennusmaali kolmannessa erässä käynnisti Sibirin kirin ja Alexander Tshernikov tasoitti 4-4:ään vain minuuttia myöhemmin. Sibirille maalasi myös David Petrasek, jonka osumaan Lehterä (1+2) merkittiin syöttäjäksi. Ufan maalit tekivät Viktor Kozlov, Igor Mirnov, Petr Schastliviy ja Jakub Klepis.

Novosibirsk on voittanut kauden neljästä ottelustaan kolme. Ufa aloitti kautensa kahdella voitolla, mutta nyt joukkue koki toisen perättäisen rankkarikisatappionsa.