Viime kauden yksi KHL:n valovoimaisimmista maalivahdeista, suomalainen Karri Rämö, ei sulje pois NHL-korttia, vaikka tekikin Omskin kanssa jatkosopimuksen kesällä.

Montreal olisi miehen joukkue NHL:ssä, mutta Rämöllä ei ole aikomusta siirtyä luukkuvahdiksi. Miehen plakkarissa on jo kuitenkin 48 NHL-matsia Tampa Bay Lightningissa, joten maailman tasokkain kiekkosarja on nähty. Ainoastaan ykkösmaalivahdin paikka saisi Rämön liikkeelle.

– Minun pitäisi olla ykkösmaalivahti, jotta lähtisin NHL:ään. Montrealilla on Carey Price, joka on ykkönen. Hän on yksi liigan parhaista maalivahdeista. En halua vain mennä NHL:ään, koska siellä ei ole mitään uutta minulle, Rämö sanoi Sportboxille.

– Siksi allekirjoitin pitkän sopimuksen Avangardin kanssa. En halua joka kesä vaivata päätäni, missä jatkan uraani. Omskissa aion kasvaa pelaajana ja kehittyä.

//