SM-liigan pelkillä voitoilla aloittanut Kuopion KalPa saa perjantaina Niiralan monttuun kovan vierailijan, kun vastaan asettuu puolustava mestari HIFK, joka murskasi torstaina Tapparan peräti 6-0.

KalPan luotsi Tuomas Tuokkola kertoi SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa teesit siihen, miten HIFK kellistetään.

– Oletan ja tiedän, että loppuunmyyty peli on tulossa. Jos ajatellaan lähtökohtia, niin perjantai-ilta, hallitseva mestari tähtipelaajien kanssa ja täysi halli. Ei voisi paljon maukkaampaa olla meidän kannalta. Aivan loistava mittari meille, missä mennään tällä hetkellä, Tuokkola aloittaa

– Oma peli on oltava kunnossa tietenkin ja sen oltava yksi vahvuuksista. Halutaan kontrolloida kiekkoa, tehdä nopeita hyökkäyksiä ja käyttää meidän vahvaa liikettä. Mukana tulee tietenkin samalla raju työnteko, Tuokkola jatkaa.

SuomiKiekko.com julkaisee lauantaina laajemman haastattelun Tuokkolan mietteistä KalPan pelitavasta ja tavoitteista uudella kaudella. Pysy linjoilla!


//