Risto Dufvan lähdön myötä JYPistä saa entinen kakkosvalmentaja Jyrki Aho ainakin viikon mittaisen näyttöpaikan. JYP ilmoitti tiistaina, että Aho toimii hurrikaaninuttujen pääkäskyttäjänä tämän viikon kolmessa ottelussa. Päätös lopullisesta päävalmentajasta annetaan myöhemmin.

Yksi vaihtoehto on toki myös Aho, mutta miehen kokemus tuskin riittää ottamaan paikkaa Keski-Suomen ylpeyden kapellimestarina.

– Tätä tilannetta kuvaa ehkä parhaiten se asia, että aamulla kun tulin töihin, niin Risto soitti ja kertoi asiasta. Siinä jäi aamupalat syömättä ja ne eväät on vieläkin pöydällä. Ei ole oikein ruoka maistunut, Aho sanoi tiistaina.

– Aikamoinen shokki tämä oli ja iso yllätys. Olen Riston kanssa viisi vuotta ollut täällä ja sitten vielä Mikkelin vuodet päälle. Ei oikein osaa vielä tunnetilaa täysin kuvata, Aho jatkoi.


//