Lukko nousi SM-liigassa neljänneksi voitettuaan Ilveksen jatkoajalla 3-2. Ilveksellä oli jo voiton avaimet käsissään, mutta paria minuuttia ennen loppua joukkue muni urakalla ja Perttu Lindgren pääsi läpiajosta tekemään Lukon tasoitusmaalin 2-2:een. Jatkoajalla Lukolla oli henkinen yliote ja ilmassa roikkuneen voittomaalin viimeisteli Juhani Jasu.

Lukko siirtyi ensimmäisen erän lopulla johtoon Mark Bomersbackin ylivoimamaalilla. Toisen erän alussa pakkilupaus Jyrki Jokipakka lämäsi Ilveksen tasoihin. Ilveksellä oli erässä lukuisia paikkoja ja Lukko pysyi tasalukemissa vain Mika Norosen hienolla maalivahtipelillä. Kolmannen erän alussa Ilveksen yritys tuotti tulosta Ryan Glennin maalattua, mutta johto ei kestänyt loppuun saakka.

Kolme IS-tähteä sai Jasu, kaksi tähteä Jokipakka ja yhden tähden Lindgren.

Lukko – Ilves 3-2 ja (1-0,0-1,1-1,1-0)

17.58 1-0 Mark Bomersback (Kris Beech, Teemu Aalto) yv
24.04 1-1 Jyrki Jokipakka (Mark Lee)
42.10 1-2 Ryan Glenn (Ville Koistinen, Jesse Niinimäki) yv
57.12 2-2 Perttu Lindgren
62.54 3-2 Juhani Jasu (Samuli Kivimäki, Harri Tikkanen) tv

Lukko: Mika Noronen 10+18+8=36
Ilves: Miika Wiikman 5+12+5=22