Tappara pelaa SM-liigassa tällä hetkellä surkeinta kiekkoa. Jopa monen Mestis-joukkueen peliesitys on parempaa kuin Tapparalla. Perjantain kotiottelussa Tappara pelasi toisen perättäisen ”nollapelinsä” hävittyään Jokereille 0-5.

Neljän minuutin jälkeen Jokerit johti 2-0. Tapparan Juha Leimu ja Kalle Kaijomaa tunaroivat alokasmaisesti ja Teemu Pulkkinen sekä Janne Lahti maalasivat Jokereille. HIFK-ottelun jälkeen Tapparan valmentaja Sami Hirvonen oli kertonut, ettei kiekonmenetyksiä saisi enää tapahtua, mutta viesti ei ilmeisesti mennyt perille.

Ottelu ratkesi toisen erän alussa, kun Jeremy Dehner lämäsi Jokerit jo 3-0 -johtoon. Kolmannen erän alussa Teemu Eronen teki Jokereiden neljännen maalin ja erän lopussa Jarkko Ruutu osui vielä Pulkkisen ja Dehnerin rakentamasta paikasta.

Nollapelin torjunut Jokereiden Eero Kilpeläinen sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Lahti ja yhden tähden Pulkkinen.

Jokereilla on neljästä ottelustaan koossa kymmenen pistettä. Surkea Tappara taapertaa nollakerhossa ja fanit vaativat seuran hallituksen erottamista nettiadressilla.

Tappara – Jokerit 0-5 (0-2,0-1,0-2)

1.04 0-1 Teemu Pulkkinen
4.16 0-2 Janne Lahti
25.05 0-3 Jeremy Dehner (Jani Rita)
43.33 0-4 Teemu Eronen
59.43 0-5 Jarkko Ruutu (Teemu Pulkkinen, Jeremy Dehner) sr

Maalivahdit
Tappara: Juha Metsola 14+12+11=37
Jokerit: Eero Kilpeläinen 8+11+9=28

Yleisöä 4614

//