Jokerit lähtee perjantai-illan vierasotteluun Tapparaa vastaan ilman kapteeni Ossi Väänästä, joka kärsii alavartalovammasta, kerrotaan joukkueen tiedotteessa. Kokoonpanoon nousee sen sijaan Mestiksessä kauden avausottelunsa pelannut Tommi Kivistö. Myös maalivahti Frans Tuohimaa on ensimmäisen kerran liigakokoonpanossa tällä kaudella. Tomi Mäelle illan ottelu on puolestaan 300:s SM-liigan runkosarjassa.

Ainoastaan Jokereita SM-liigassa edustanut Mäki on tehnyt 299 pelaamassaan ottelussa 31 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä. Hän debytoi liigajoukkueessa kaudella 2001-02. Mäki kukitetaan huomenna ennen kotiottelua SaiPaa vastaan.

Kivistö on saanut paljon jääaikaa Mestis-otteluissa Kiekko-Vantaan riveissä ja pelannut parhaimmillaan miltei 30 minuuttia yhdessä pelissä. Illalla hän hyppää Teemu Erosen pariksi Väänäsen paikalle.