Lievästä loukkaantumisestaan pelikuntoon toipunut Janne Pesonen luisteli Winnipeg Jetsin kokoonpanossa NHL:n harjoitusottelussa keskiviikkona. Tryout-pestillä Jetsin leirillä oleva Pesonen jäi ilman pistemerkintöjä, kun Winnipeg löi Carolina Hurricanesin kotonaan 3-1.

Pesonen sai jääaikaa 11:08, mikä oli koko Jets-ryhmän pienin lukema. Hän luisteli samassa ketjussa Nikolai Antropovin ja Alexander Burmistrovin kanssa. Pesosella ei ole enää kuin yksi näyttöpaikka jäljellä, sillä Winnipeg päättää harjoitusottelu-urakkansa perjantaina kotipelillä Nashvilleä vastaan.

Carolina meni johtoon heti toisen erän alussa Tim Brentin viimeisteltyä läpiajosta. Kamppailua hallineen Winnipegin yritys palkittiin vasta päätöserän jälkipuoliskolla, kun 64 sekunnin välein osuneet Evander Kane ja Blake Wheeler käänsivät tilanteen isäntien eduksi.

Legendaarisen Bobby Hullin numerolla 9 pelaava Kane viimeisteli vielä loppunumerot tyhjiin. Hullin ysi on jäädytetty alkuperäisen Winnipeg Jetsin toimesta, mutta selvästikään ei uudessa Jetsissä.

Kane valittiin ottelun ykköstähdeksi. Kakkostähden palkinnon sai Carolinan maalivahti Brian Boucher, joka pysäytti 35 laukausta. Winnipegin Chris Mason selvisi 17 torjunnalla.

Carolinan suomalaisista kaukalossa nähtiin vain Jussi Jokinen. Hän oli jäällä Winnipegin kahden viimeisen maalin aikana.

//