Maailmanmestari ja olympiapronssimitalisti Janne Niskala teki keskiviikkona kaksi maalia moskovalaisseuransa Atlant Mystitshin voittaessa kotihallissaan slovakkijoukkue Lev Popradin rankkarikisan päätteeksi 4-3. Niskala teki Atlantin 1-0 ja 3-1 -maalit. Atlantin pelaajista maalinteossa onnistui myös Konstantin Rudenko.

Niko Kapanen syötti Danis Zaripovin tekemän voittomaalin AK Bars Kazanin kukistaessa Avtomobilist Jekaterinburgin 2-1. Jarkko Immonen ja Antti Miettinen jäivät pisteittä. Petri Vehanen torjui Kazanin maalilla loistavan ottelun.

Moskovan OHK Dynamon Janne Jalasvaara laukoi peräti kolme maalia 6-3 -voitossa Barys Astanasta. Jalasvaaran seurakaveri Leo Komarov jäi pisteittä.

Sibir Novosibirskin Jonas Enlund ja Jori Lehterä keräsivät tehopisteet 1+1 5-4 -rankkarivoitosta Salavat Julajev Ufasta. Ufa on KHL:n puolustava mestari.