Kahdesta keskiviikon SM-liigan taistosta mielenkiintoisin pelataan kiistatta Jyväskylässä, kun JYP ja Blues ottavat toisistaan mittaa. Ensinnäkin vastakkain on viime kevään semifinaalipari ja lisäksi JYP nousi media huulille eilen tiistaina ilmoittamalla päävalmentaja Risto Dufvan erosta.

Onkin hyvin mielenkiintoista nähdä, miten JYP on pystynyt kokoamaan joukkonsa kovan iskun jälkeen. Takana on kaksi tappiota sarjan kahdesta ensimmäisestä pelistä.

– Sillä mentaliteetilla lähdetään, että kahden pelin jälkeen ei kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. JYP:illä on toinen mahdollisuus kotiyleisönsä edessä, ja kunnianhimoinen joukkue tekee varmasti kaikkensa käyttääkseen sen mahdollisuuden, Bluesin valmentaja Mikko Saarinen muistuttaa seuran verkkosivuilla.

– Kaikki lähtee nyt puhtaalta pöydältä. Kevään peleillä ei ole merkitystä, ainakaan meille. Uskon että JYP:inkin revanssihenki lähtee enemmän siitä, että ovat aloittaneet tämän kauden kahdella tappiolla. Vastassa on äärimmäisen laadukas joukkue, jolla on kova rutiinitaso, Saarinen jatkaa.