New Jersey Devils isännöi Edmonton Oilersia lauantain ja sunnuntain välisenä yönä NHL:ssä. Taylor Hallille kyseessä ei ole mikä tahansa ottelu, sillä hän kohtaa vanhan seuransa ensimmäistä kertaa.

Hall on Oilersin ykkösvaraus vuodelta 2010. 25-vuotias laitahyökkääjä ehti pelata Edmontonissa kuusi kautta, joista neljä kautta varakapteenina, kunnes hänet viime kesänä treidattiin yllättäen New Jersey Devilsiin.

– Siitä tulee ehdottomasti outoa. Todella outo tunnelma minulle, Hall kertoi tuntemuksistaan NHL-toimittaja Dan Rosenin mukaan.

Hall on tällä kaudella ollut Devilsin yksi ainoista valopilkuista. Pudotuspelipaikka näyttää jäävän tälläkin kaudella unelmaksi New Jerseyssa. Sen sijaan Edmonton on porskuttanut Hallin lähdön jälkeen, josta kirjoitimmekin aikaisemmin.

Hallilla on yhä hyviä ystäviä pitkältä ajanjaksoltaan Oilersissa, mutta ystävyydet heitetään jäällä romukoppaan.

– En tietenkään tykkää puhua kauheasti vastustajalle. Mielestäni se näyttää pahalta, jos hymyilet ja naureskelet vastustajan kanssa. Mutta he ovat minun ystäviäni, ja odotan heidän kilpailevan minua vastaan samalla tavalla kuin minä heitä vastaan, Hall sanoi oilersnation.comin haastattelussa.

 

Dan Rosen

@drosennhl
Taylor Hall spoke about getting ready to play Edmonton tomorrow. "Definitely going to be weird," he said. "Super strange atmosphere for me."