Vaasan Sport onnistui viemään voiton lauantain liigakierroksella JYPiltä hyvin viihdyttävän kamppailun jälkeen.

Voittomaalikilpailuun edennyt kamppailu kääntyi Sportille, kun loppulukemat olivat 4-3.

Avauserässä kotijoukkueen johtoon vei Tomi Körkkö, mutta JYPin puolestaan tasoihin toi Juuso Ikonen.

Toisessa erässä Tuomas Pihlman onnistui maalinteossa, mutta tasoituksesta kolmannen erän puolella vastasi Charles Bertrand.

JYP näytti nappaavan voiton Mikko Kaltevan 3-2-osumalla, mutta Mike Brennan toi Sportin kolmannen erän loppupuoliskolla tasoihin uusien vahvistusten Jussi Pesosen ja Petri Lammassaaren syötöistä.

Voittomaalikilpailussa voiton ratkaisi lopulta Pesonen, joka onnistui kolmannessa parissa maalinteossa. Se varmisti isomman pistepotin isäntäjoukkueelle.

Voiton myötä Sportilla on nyt kasassa 15 pistettä, millä se on viimeisenä Liigassa. JYP puolestaan on neljäntenä 36 pisteellä.