Amerikkalainen pornotähti Lisa Ann avautui Twitterissä Philadelphia Flyersin puolustaja Michael Del Zotton käytöksestä. Ann on kyllästynyt siihen, että Del Zotto haluaa hänen järjestävän NHL-puolustajalle treffiseuraa.

– Ehdottomasti kaikista ärsyttävin tekstailija minun elämässäni on ollut Michael Del Zotto. Del Zotto on hyvä NHL-pelaaja. Jostain syystä hän vain luulee, että olen deittipalvelu, Ann avautui.

– Moni kaveri haluaisi deittailla minua, mutta harva kysyy minua järjestämään heille deittejä. Olen käskenyt Del Zottoa nyt kaksi vuotta lopettamaan kyselyt.

Myöhemmin Del Zotto blokkasi Annin Twitterissä.

– Jouduin Del Zotton blokkaamaksi! Ehkä hän nyt jättäisi minut rauhaan, Ann iloitsi.

Ann myös kertoi tarinan siitä, miten hän tutustui aikoinaan New York Rangersissa pelanneeseen Del Zottoon.

– Emännöin kaksi vuotta sitten erästä tapahtumaa ja Del Zotto otti tapahtuman järjestäjään yhteyttä, että hän haluaisi tavata minut. Hän näytti söpöltä ja oli huippu-urheilija, joten hän tuskin tappaisi tai ryöstäisi minua, joten suostuin pyyntöön.

– Treffimme meni hyvin, mutta sitten hän alkoi kysyä, jos pystyisin järjestämään hänelle treffejä toisten tyttöjen kanssa, kieltäydyin ehdottomasti siitä, Ann kertoi.

Lisa Ann

@thereallisaann
Yes, @MichaelDelZotto the STUD NHL player... For some reason he thinks I am a dating service and will arrange dates for him.