NHL:n kestomenestyjiin lukeutuva Tampa Bay Lightning on solminut jatkosopimuksen tähtipuolustajansa Victor Hedmanin, 33, kanssa.

Hedmanin tuore sopimus on neljän vuoden mittainen ja kokonaisarvoltaan 32 miljoonaa dollaria. Se takaa Norris-voittajalle kahdeksan miljoonan dollarin vuositulot vuodesta 2025 alkaen. Vielä tulevasta kaudesta Hedman ansaitsee nykysopimuksensa mukaista 7,875 miljoonan dollarin palkkaa.

Hedmanin mennyt kausi oli puolustajalle paluu tuttuun pistetahtiin. Ruotsalaiskolossi iski 78 ottelussa 13 maalia ja 76 pistettä.

Lightningin paidassa kaksi Stanley Cupia voittanut ja kerran pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana palkittu Hedman oli Norris-finalisti kuudesti peräkkäin vuosina 2016-2022. 191-senttinen Hedman voitti NHL:n parhaan puolustajan pystin kesällä 2018.

LUE MYÖS: