Florida Panthersissa viimeistä sopimuskauttaan pelanneen tähtihyökkääjä Sam Reinhartin, 28, tulevaisuus on selvillä.

Reinhart ja Panthers ovat päässeet sopuun kahdeksanvuotisesta, maksimimittaisesta jatkosopimuksesta. Sopimuksen vuosipalkka on 8,625 miljoonaa dollaria, mikä tekee sen kokonaisarvoksi huimat 69 miljoonaa dollaria.

Reinhart pelasi todellisen tykkikauden Aleksander Barkovin rinnalla. Kanadalainen iski runkosarjassa tehot 57+37=94 ja voitti NHL:n ylivoimaalitilaston 27 osumallaan. Kolmatta kauttaan Panthersissa pelannut tuore Stanley Cup -mestari sijoittui parhaan puolustavan hyökkääjän Selke-äänestyksessä neljänneksi.

Pudotuspeleissä Reinhart nakutti 24 ottelussa tehot 10+6=16. Mies vastasi myös finaalisarjan ratkaisseen seitsemännen pelin voittomaalista.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Good morning. This came in at:

8 x $8.625M

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Hearing the Panthers did get Sam Reinhart signed to a maximum-term eight-year deal before the midnight deadline

LUE MYÖS: