New York Rangers heitti hiljattain hyökkääjä Barclay Goodrow’n siirtolistalle. Ratkaisu oli yllättävä, sillä Stanley Cup -voittaja oli juuri iskenyt Rangersille kuusi maalia pudotuspeleissä.

San Jose Sharks nappasi Goodrow’n siirtolistalta itselleen. Seura on hyökkääjälle entuudestaan tuttu, sillä hän pelasi joukkueessa NHL-uransa ensimmäiset kuusi vuotta.

New York Postin toimittaja Larry Brooksin mukaan paluu San Joseen ei ollut mieluinen.

– Juteltuani keskiviikkona useiden lähteiden kanssa, on laaja uskomus siitä, että Barclay Goodrow sisällytti Sharksin 15 joukkueen no-trade-listalleen, jonka GM Chris Drury onnistui kiertämään heittämällä hänet siirtolistalle, jolta San Jose hänet nappasi, Brooks kirjoittaa.

– Useat ihmiset ovat kertoneet meille, että Goodrow – joka iski kuusi maalia 16 pudotuspeliottelussa sen jälkeen, kun teki neljä 80 runkosarjapelissä – ei ole tyytyväinen siihen, miten tämä tapahtui. En voi sanoa syyttäväni häntä.

San Jose oli viime kaudella NHL:n sarjajumbo.