Kiekko-Espoo vahvisti tiistaina solmineensa pelaajasopimuksen kaksinkertaisen SM-kultahyökkääjä Heikki Liedeksen kanssa.

31-vuotiaan Liedeksen sopimus on kaksivuotinen ja se sisältää ulkomaanoption jälkimmäisestä kaudesta.

Liedes on edustanut Liigassa KalPaa, HPK:ta, Lukkoa, KooKoota sekä viimeksi Tapparaa, jonka riveissä mies iski menneellä kaudella 59 runkosarjapelissä tehot 18+14=32.

Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits on iloinen kokeneen voittajatyypin pestaamisesta Liiga-projektiin.

– Johtava pelaaja. Monipuolinen, työteliäs, hyvin liikkuva ja taitava laatupelaaja, joka kelpaisi varmasti jokaiselle Liiga-joukkueelle. Hän on pelannut keskus- ja laitahyökkääjänä ykkösketjusta nelosketjuun kolmen viimeisen kauden aikana, maa- että seurajoukkueessa.

– Vielä 31-vuotiaanakin tuntuu siltä, että hänen kehittymisensä vain jatkuu ja jatkuu. Kolmen viimeisimmän kauden aikana Heikki on pelannut EHT-maaotteluja ja ampunut yli 20 maalia Liigassa, Playoffit mukaan lukien. Olemme äärimmäisen ylpeitä, että Heikki valitsi juuri Kiekko-Espoon uudeksi kodikseen, Hirschovits iloitsee seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS: