Tapparan puolustaja Jesper Ahlroth siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Kouvolan KooKoon riveihin.

22-vuotias Ahlroth on pelannut Tapparan Liiga-joukkueessa edellisen kahden kauden aikana yhteensä 46 ottelua. Päättyneellä kaudella 192-senttinen pakkijärkäle pelasi 12 Liiga-ottelua ilman tehopisteitä.

– Olen seurannut Ahlrothia jo usean kauden ajan ja mielestäni hän on ollut valmis pelaamaan Liigaa jo pidemmän aikaa. Jesper on isokokoinen puolustaja, joka luistelee koostaan huolimatta hyvin. Hänen liike antaa hyvät eväät puolustaa jämäkästi ja hän myös hoitaa maaliedustapuolustamisen erinomaisesti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoo seuran tiedotteessa.

Ahlroth on pelannut ammattilaisurallaan myös lainalla Mestiksessä KeuPa HT:ssä. Kokkolan Hermeksen kasvatti nousi Liiga-ympyröihin Tapparan U20-joukkueesta.

LUE MYÖS: