Ilves on vahvistanut hyökkäystään Joonas Nättisen, 33, kanssa. Sentterin sopimus kattaa seuraavat kaksi kautta.

Viime kaudella Nättinen pelasi edusti SHL-seura HV71:tä. 30 ottelussa hän nakutti tehot 2+8=10.

– Joonas Nättinen on pelaaja, joka tekee meistä joukkueena paremman. Hän pystyy olemaan kentällä kaikissa pelitilanteissa ja -rooleissa sekä kantamaan vastuuta otteluiden ratkaisuhetkillä, kun pitää turvata johtoa tai hakea tasoitusta, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

– Isokokoisena ja oikealta puolelta laukovana monipuolisena keskushyökkääjänä Joonas tuo valmennuksellemme paljon erilaisia mahdollisuuksia joukkueen peluutuksessa. Kokeneena ja vahvana joukkuepelaajana hän on myös erinomainen esimerkki nuoremmille pelaajillemme. On todella hienoa, että hän päätti palata Suomeen ja valitsi vaihtoehdoistaan Ilveksen.

Vuonna 2022 Nättinen juhli Leijonien mukana olympiakultaa. Hän keräsi kuudessa olympiaottelussa tehot 0+3.

LUE MYÖS