Liigassa tällä kaudella loistanut Niko Hovinen vaihtaa maisemaa ensi kaudeksi.

Kokeneen maalivahdin on huhuttu siirtyvän seuraavaksi TPS:ään, mutta Ilta-Sanomien toimittajan Sasha Huttusen mukaan Hovinen ei ole matkalla Turkuun.

– Niko Hovisen suuntana on – vahvoista TPS-huhuista huolimatta – Keski-Eurooppa. Sinne tähyää ja asian myös äsken viestitse vahvisti. Pelasi niin hyvän kauden, että markkina-arvo on noussut hurjasti ja ymmärrettävästi haluaa sen ulosmitata, Huttunen kirjoitti X:ssä.

Tällä kaudella 36-vuotias Hovinen esitti hyviä otteita HIFK:n riveissä. Maalivahti esiintyi runkosarjassa 22 ottelussa torjuntaprosentilla 92,0, ja pudotuspeleissä viidessä ottelussa upealla torjuntaprosentilla 94,1.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Niko Hovisen suuntana on - vahvoista TPS-huhuista huolimatta - Keski-Eurooppa. Sinne tähyää ja asian myös äsken viestitse vahvisti. Pelasi niin hyvän kauden, että markkina-arvo on noussut hurjasti ja ymmärrettävästi haluaa sen ulosmitata. (1/x)

LUE MYÖS