Liigassa tällä kaudella pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle asti yltänyt Sport on julkaissut ensi kauden valmennustiiminsä.

Vaasalaisseura kertoi keskiviikkona järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että joukkueen uusi päävalmentaja on Juuso Hahl. 41-vuotias Hahl on valmentamisesta eläkkeelle jääneen Risto Dufvan seuraaja.

– Ensisijaisesti haimme valmentajaa joka omalla persoonallaan, osaamisellaan ja asenteellaan pystyy tukemaan seuran valitsemaa urheilustrategiaa. Mielestäni onnistuimme urheilunjohtoryhmän avustuksella saamaan meille erinomainen päävalmentaja, joka on ollut jo tällä kaudella jalkauttamassa uutta urheilutoiminnanlinjausta, kommentoi Sportin urheilujohtaja Herkko Koski seuran tiedotteessa.

Sportin muita valmennusosastoon lukeutuvia henkilöitä ovat Janne Grönvall (lajivalmennus), Tommo Nukari (lajivalmennus), Arttu Lipsanen (lajivalmennus), Juho Annala (suorituskyky) sekä Mikko Valto (suorituskyky).

Viisikosta Grönvall on toiminut aiemmin muun muassa Tapparan ja KooKoon apuvalmentajana. Grönvall muistetaan myös pelaajana esimerkiksi SM-liigasta ja Leijonista.

LUE MYÖS