Suomalaishyökkääjä Miikka Pitkäsen, 27, ensi kauden joukkue ei ole vielä tiedossa. Hänestä käydään kovaa kilpailua Ruotsin Allsvenskan-seurojen kesken.

Kuluneen kauden Pitkänen aloitti Jukureissa, jossa hän pelasi viisi ottelua pisteittä. Hän siirtyi kesken kauden kasvattiseuraansa KalPaan, jossa tilille kertyi 24 ottelua tehoin 2+3. Liigan siirtorajan tuntumassa Pitkänen jatkoi matkaansa Allsvenskaniin Södertälje SK:n paitaan, jossa hän iski kahdeksaan runkosarjaotteluun pisteet 4+4=8 sekä kahteen pudotuspeliin tehot 0+2.

Ruotsalaissivusto HockeyNews.se uutisoi, että Pitkänen jatkaa uraansa todennäköisesti Ruotsissa. Pelattuaan vahvan loppukauden Södertäljessä seura on kiinnostunut jatkamaan Pitkäsen sopimusta myös ensi kaudelle. HockeyNewsin mukaan Pitkäsen kintereillä on myös kaksi muutakin Allsvenskanin seuraa: AIK sekä IF Björklöven.

Viime kauden loppu oli Pitkäselle ensimmäinen kerta, kun hän pelasi urallaan ulkomailla. Viime vuodet Pitkänen on pelannut Liigassa, jossa hän on edustanut KalPan ja Jukurien lisäksi KooKoota. Parhaalla Liiga-kaudellaan Pitkänen on mättänyt 48 tehopistettä KooKoossa kaudella 2018-19.

LUE MYÖS