Mikkelin Jukurit vahvistuu maalivahti Eetu Anttilalla sekä hyökkääjä Sami Moilasella. Anttilan sopimus on kaksivuotinen, kun taas Moilasen sopimus on mallia 1+1.

Anttila, 24, on pelannut koko uransa TPS:n organisaatiossa, jossa hän on ollut Liiga-joukkueen vahvuudessa kolme edellistä kautta. Liiga-urallaan hän on pelannut 40 ottelua, joista menneellä kaudella hän pelasi 12 ottelua torjuntaprosentilla 91,3.

– Eetu on erittäin motivoitunut, ja hänellä on kova halu ottaa seuraava steppi uralla, joten olemme todella iloisia, että saatiin Eetu Mikkeliin ja Jukureihin, Jukurien maalivahtivalmentaja Riku Helenius toteaa seuran tiedotteessa.

Moilanen, 25, palaa Liigaan yhden kauden tauon jälkeen pelattuaan menneen kauden Tanskassa Rodovre Mighty Bullsissa. Hän kirjautti 45 runkosarjaotteluun tehopisteet 20+15=35 ja kahteen pudotuspeliin tehot 1+1. Ennen kulunutta kautta Moilanen pelasi Tapparassa viisi kautta, joiden aikana hän voitti kaksi Suomen mestaruutta ja yhden CHL-mestaruuden.

– Sami on monipuolinen hyökkääjä, jonka ehdottomat vahvuudet ovat hyökkäysalueella. Hän saapuu Mikkeliin tekemään sitä läpimurtoa, jonka kynnyksellä hän on ollut jo useamman kauden ajan, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kehuu.

LUE MYÖS