TPS on näillä näkymin menettämässä nuoren lahjakkuutensa Pohjois-Amerikkaan.

Mayors Manor -sivuston Los Angeles Kingsin sisäpiiritoimittaja John Hoven raportoi, että puolustaja Otto Salin olisi todennäköisesti suuntaamassa TPS:n kauden päätyttyä Kingsin organisaatioon.

Hovenin mukaan Salinin NHL:n tulokassopimuksen syntyminen on vain ajan kysymys. Nuorten Leijonien luottopuolustaja on Kingsin 5. kierroksen (148.) varaus kesältä 2022.

– Salin oli jo viime kesänä Kingsin lupausten harjoitusleirillä. Hänen uskotaan palaavan Pohjois-Amerikkaan lähiaikoina. Kings omistaa Salinin oikeudet vielä kahden vuoden ajan ja hän on seuran TOP-10-lupaus tällä hetkellä. Odotamme hänen tekevän NHL:n tulokassopimuksen jossain kohtaa, Hoven kertoo.

20-vuotias Salin siirtyi kesken kauden HIFK:sta TPS:n riveihin. Lupaava puolustaja on pelannut pudotuspeleissä kaikissa seitsemässä ottelussa. Runkosarjassa Salin teki TPS:n paidassa 15 ottelussa tehopisteet 3+3=6. HIFK:ssa nuorukainen kirjasi 29 ottelussa tehopisteet 0+6.

TPS:n ja Tapparan välinen puolivälieräsarja on tällä hetkellä tilanteessa 2-2. Joukkueet pelaavat torstaina Tampereella viidennen osaottelun.

LUE MYÖS: