Columbus Blue Jackets on asettanut kanadalaishyökkääjä Kent Johnsonin loukkaantuneiden listalle. Hänen odotetaan menevän myöhemmin tämän viikon aikana olkapääleikkaukseen. Samalla Johnsonin kuluva kausi on myöskin kokonaan ohi.

Johnson, 21, on Columbuksen ykköskierroksen 5. varaus kesältä 2021. Hän pelasi NHL:ssä tällä kaudella 42 ottelua tehopistein 6+10=16. Lisäksi nuori lupaus pelasi farmissa Cleveland Monstersin riveissä 10 ottelua tehoin 5+10=15.

Viime kausi sujui Johnsonin osalta vakuuttavammin kuin tämä kausi. Hän iski tuolloin 79 NHL-otteluun lupaavat pisteet 16+24=40.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
We have placed Kent Johnson on Injured Reserve and have recalled Jet Greaves from @monstershockey on emergency recall.

Elvis Merzlikins is day-to-day with an upper body injury.

📝 cbj.co/release-030324…

@RuoffMortgage | #CBJ

LUE MYÖS