Kaksi Stanley Cupia urallaan Tampa Bay Lightningin paidassa voittaneen Mihail Sergatsjovin kammottava epäonni loukkaantumisten suhteen jatkuu.

Paluun tositoimiin 17 ottelun poissaolon jälkeen New York Rangersiä vastaan tehnyt puolustaja loukkaantui välittömästi paluupelissään, kun miehen jalka vääntyi karmean näköisesti kiekontavoittelutilanteessa (video artikkelin lopussa). 25-vuotiaan puolustajan sääri- ja pohjeluihin tuli leikkaushoitoa vaativat murtumat.

Lightningin päävalmentaja Jon Cooperin mukaan 8,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava tähti on sivussa ainakin runkosarjan loppuun asti. Mahdollisesti Sergatsjovin koko kausi on ohi.

– En tiedä. Ei ajatella asiaa vielä sillä tavalla, Cooper kommentoi kysymykseen Sergatsjovin kauden päättymisestä.

– Hän tulee olemaan poissa merkittävän ajan, ja se tarkoittaa tässä tapauksessa ainakin runkosarjan loppuosaa, Cooper vahvistaa.

Myös Lightningin kapteeni Steven Stamkos oli murheen murtama joukkuetoverinsa puolesta.

– Tämä tuntuu pahalta mahanpohjassa asti. Sergy näki niin paljon vaivaa palatakseen takaisin alkuperäisen vammansa jälkeen, joten on melko traumatisoivaa nähdä tällaista tapahtuvan jollekin, joka on käynyt juuri läpi tuon kaiken, Stamkos sympatisoi.

Voit katsoa videon Sergatsjovin tuoreimmasta loukkaantumisesta alta löytyvältä videolta tai täältä.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
Hope Sergy’s ok 🙏

Sergachev left the ice on a stretcher after this awkward play.

LUE MYÖS: