St. Louis Blues teki rajun ratkaisun torstain vastaisen yön ottelussa Edmonton Oilersia vastaan jättämällä heikon kauden pelanneen Kasperi Kapasen kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle.

Bluesin väliaikainen päävalmentaja Drew Bannister laukoo nyt medialle kovaa tekstiä Kapasen edesottamuksista sekä katsomokomennuksen syistä.

– Jos pelaajat ”Kappy” mukaan laskettuna eivät pelaa, kuten heidän pitäisi, he istuvat penkillä yhden vaihdon tai yhden erän. Tai sitten siirrämme heidät katsomoon. Jos asia niin vaatii, toimimme näin, Bannister tuhahtaa.

– Kapanen on hyvä jääkiekkoilija, mutta meidän täytyy saada häneltä enemmän. Minusta tuntuu, että hänen pelaamisensa on juuri nyt pakottamista joissakin tilanteissa. Hänen kohdallaan vähemmän on enemmän juuri nyt, Bannister paaluttaa.

Kapasen NHL-ura vaikuttaa juuri nyt olevan ennen näkemättömässä syöksykierteessä. Miehen aiempi seura heivasi tehoihinsa nähden jättimäistä 3,2 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan suomalaiskiiturin siirtolistalle vain vuosi sitten.

Tällä hetkellä näyttääkin siltä, että Kapasen on tyydyttävä ensi kaudella NHL:n minimipalkkaa lähenteleviin sopimustarjouksiin sikäli, kun ottajia myös siviilissä törttöilleelle hyökkääjälle ylipäätään löytyy.

LUE MYÖS: