Jukurit on vahvistanut ensi kauden pakistoaan. Seura on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen puolustaja Niklas Peltomäen, 25, kanssa.

– Kahden ja puolen Mikkelissä vietetyn kauden aikana Niklaksesta on kasvanut vastuunkantaja. Nuoreksi pelaajaksi hän on jo varsin kokenut, ja sen myötä hän tulee olemaan yksi ensi kauden joukkueen tukipilareista, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Tällä kaudella Peltomäki on kerännyt 45 ottelussa tehot 5+6=11. Jäähyminuutteja hänelle on kertynyt 22 kappaletta, ja hänen tehotilastonsa on yhden pykälän verran plussalla.

– On ollut hienoa huomata kehittyminen ja sitä myötä kasvaminen nimenomaan omassa arjessa niin hallilla kuin sen ulkopuolellakin. Olen viihtynyt ylipäätään Mikkelissä ja Jukureissa erittäin hyvin, ja päätös jatkaa myös ensi kaudella oli helppo tehdä, sanoo Peltomäki.