JYPissä syksystä 2016 lähtien pelannut Robert Rooba vaihtaa seuraa kauden päätteksi.

30-vuotias Viron maajoukkuehyökkääjä paljastaa Jatkoajan haastattelussa, että hän jatkaa uraansa muualla. Rooban nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen.

– Minun JYP-pelini loppuvat tähän kauteen. Se on fakta, Rooba sanoo Jatkoajalle.

Kuluvalla kaudella Rooba ei ole onnistunut odotetulla tavalla – ja myöntää sen itsekin. Kokenut hyökkääjä on pelannut 50 ottelua, joissa hän on summannut tehot 3+5=8. Plus/miinus-tilaston lukema on -18.

– Kun kausi loppuu, minulla on kova homma edessä, että pystyn taas palaamaan omalle tasolleni. Koen asiat niin, että jokainen päivä tässä kovassa ammattilaissarjassa ei ole itsestäänselvyys, mutta olen onnellinen ja ylpeä siitä, että olen saanut vääntää kovien kiekkoilijoiden kanssa. Se ei ole itsestäänselvyys myöskään virolaisena, että tällä tasolla pääsee edes pelaamaan.

– Ne vajaat 500 ottelua, joissa olen vääntänyt täällä, on ollut hieno seikkailu ja tie, mutta nyt on tullut tietynlainen seinä eteen. Sellaista se on urheilussa, mutta niitä ei aina välttämättä ulospäin näy. Sellainen vaihde minulla on menossa tällä hetkellä, Rooba kommentoi.

LUE MYÖS