Jääkiekkoasiantuntija Ismo Lehkonen listaa perjantaisessa Urheilucastin jaksossa omat suosikkinsa mestariksi Liigan kevään pudotuspeleissä.

Mestaruuskamppailusta on tulossa Lehkosen arvion mukaan kovin kapina miesmuistiin.

– Mun mielestä se on täysin auki. Mun papereissa Ilveksellä, Tapparalla ja Pelicansilla on (mahdollisuus mestaruuteen). Jukurit nyt on kyykännyt sen takia, että Niko Huuhtanen on ilmeisesti olkapäävamman vuoksi pois.

– Näin sen taklauksen, mikä tuli Ilves-pelissä, ja laskin heti, että nyt niiltä meni aika tärkeä innostava pelaaja pois – tuota ne ei kyllä selvitä, Lehkonen lataa kovan arvion kauden sensaatiojoukkueesta.

Mestaruusmahdollisuudet omaavien joukkueiden lista ei pääty silti tähän.

– Kärpillä rosteri on niin hyvä, että niillä on saumat voittaa. IFK on mun musta hevonen, jos ne pystyy pelaamaan noin hyvää karheeta jääkiekkoa. Lukko pelasi parhaimmillaan alkukaudesta helvatan hyvää jääkiekkoa. Mun mielestä mestaruus on ihan täysin auki, Lehkonen makustelee Liigan tulevaa pudotuspelikevättä.

LUE MYÖS: