Vaasan Sport on purkanut slovenialaispuolustaja Bine Masicin tätä kautta koskeneen pelaajasopimuksen. Päätös tapahtui osapuolten välisessä yhteisymmärryksessä.

21-vuotias Masic on pelannut tällä kaudella Sportin Liiga-joukkueen mukana 12 ottelua ilman tehopisteitä. Kolmatta kauttaan Suomessa viettävä puolustaja pelasi syyskaudella myös kolme ottelua Sportin A-nuorissa sekä kahdeksan ottelua Mestis-seura TUTO Hockeyssa.

– Nyt kun pitkäaikaisloukkaantuneet ovat palanneet puolustukseemme, Binen mahdollisuudet murtautua tämän hetken pelaavaan kokoonpanoon olivat erittäin pienet, Sportin urheilujohtaja Herkko Koski kommentoi tiedotteessa.

Kosken mukaan Slovenian maajoukkuepuolustajan oli tarkoitus alun perin mennä pelaamaan Mestikseen, mutta lopulta nuorukaisen suunnaksi valikoitui ulkomainen seura.

– Pelaajan ja agentin kanssa käytyjen keskustelujen perusteella, sekä uuden seuran osoitettua kiinnostusta pelaajaa kohtaan, siirto ulkomaille nousi Binelle parhaaksi vaihtoehdoksi, Sport-pomo kertoo.

Masicin uusi osoite ei ole vielä tiedossa.