Chicago Blackhawksista lähtöpassit saanut Corey Perry sai tällä viikolla NHL:n komissaarilta Gary Bettmanilta luvan etsiä uutta joukkuetta.

Edmonton Oilersin mukana matkustava sisäpiiritoimittaja Bob Stauffer uskoo, että Edmonton Oilers olisi yksi 38-vuotiaasta kanadalaisesta kiinnostuneista seuroista.

– Vastaukseni tähän on: mahdollisesti. Uskon, että 5-6 NHL:n mestarisuosikkia on Perryn kintereillä. Oilers varmasti harkitsee Perryn hankkimisesta – sataprosenttisesti, Stauffer sanoi torstaina Oilers Now -sivuston podcastissa.

Stauffer huomautti lähetyksessä, että Oilersilla ei ole ennenkään ollut ongelmia hankkia ongelmallisen taustan omaavia pelaajia. Tästä esimerkkinä toimii talousvaikeuksissa ollut Evander Kane, joka siirtyi Oilersiin toissakaudella.

Stanley Cup -mestarihyökkääjän kohupotkut

Perry todettiin aiemmin tällä kaudella Blackhawksin sisäisissä tutkimuksissa syylliseksi epäsoveliaaseen käytökseen, joka rikkoi seuran ja NHL:n sopimussääntöjä.

ESPN:n tietojen mukaan Perryn ja seuran työntekijän välillä oli tapahtunut jotain, kun joukkue oli ollut vierasreissulla Columbukseen. Blackhawks ei ole kommentoinut asiaa.

Perry pahoitteli myöhemmin käytöstään ja sanoi myös hakeneensa ammattiapua mielenterveyteen ja päihteiden väärinkäyttöön liittyviin ongelmiinsa.

Perry solmi viime kesänä vapaana agenttina Blackhawksin kanssa yksivuotisen ja neljän miljoonan dollarin palkan takaavan sopimuksen. Blackhawksin varakapteeniksi valittu Stanley Cup -voittaja kirjasi alkukaudella 16 ottelussa tehot 4+5=9.